dimecres, 8 de setembre del 2010

Introducció

Aquest Bloc vol ser una versió digital del llibre editat (no publicat) pel meu oncle, en Josep Maria Broquetas i Doñate, que és una recopilació de l'obra del seu Oncle (i el meu Tiet-Avi), en Josep Broquetas i Rius.

La meva és només una petita contribució per fer més accessible a tothom, però especialment a tots el Broquetas d'arreu del món, l'obra d'aquest singular personatge i avantpassat nostre.

Tot el mèrit del que aquí es publicarà recau sens dubte en la figura de l'autor original, en Josep Broquetas i Rius, i també es clar en l'esforç i la dedicació posada pel meu oncle, en Josep Maria Broquetas i Doñate, qui durant quatre anys va recopilar els textos d'en Josep Broquetas i Rius publicats a la revista En Patufet sota els pseudònims de Guillem d'Oloró i Doctor Galena.

Les indagacions que hem fet ens diuen que per l'antiguitat dels textos aquests estan lliures ara com ara de drets d'autor. Si per la publicació en aquest bloc estiguéssim infringint els drets d'algun editor que desconeixem, demano que se'ns informi i retirarem qualsevol text que pogués atemptar contra la propietat intel·lectual d'altri.

Martí Broquetas González
Barcelona 08 de Setembre de 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada